Juni 2018

Blij! we hebben 2 fantastisch mooie merrieveulens lopen in de wei!

 

Augustus 2017

26 Augustus was er weer de jaarlijkse Merriekeuring van het NMPRS. Wij zijn er heen gegaan met Eyana en haar veulen Ilano. Eyana behaalde weer een mooie 2e premie en Ilano liet zich super goed zien en gaaf een showtje weg, hij behaalde een 1e premie! Daarna mocht hij ook door naar de kampioenschappen en werd daar Reserve KAMPIOEN kleine maat hengstveulens 2017!! Trots op onze eigen gefokte paardjes!

 

 

Juni 2017

Hoera! de eerste merries zijn drachtig gescand voor 2018!

 

SSF Velvetbucks Amazing Silver Moon  X  Marschwood Marschmello

Kampioen NMPRS kleine maat 2017               1e premie Stermerrie

 

SHM Westernboys Giorgio Armani         X  Star's Take it Easy

1e premie Ster                                              3x 1e premie SuperSter merrie

Helaas heeft Star haar vruchtje verloren.

 

Mei 2017

20 mei in de avond is er een prachtig hengstje geboren bij ons op stal, uit de combinatie Made In Europe Ici Paris en onze merrie Overhorst Easy Eyana. Wat een bijzonder mooi mannetje zijn naam is Overhorst Ilano's Irish Mist.

 

Maart 2017

Na'vi is verhuisd naar haar nieuwe huisje, we wensen Kim heel veel geluk met deze mooie merrie!

 

1 Maart 2015

Zo verdrietig...... zo plotseling is onze lieve Fluweeltje (Sebastopol's Future) zo ziek geworden en hebben we afscheid van haar moeten nemen.

Het hele weekend zijn we samen met de dierenarts druk bezig geweest. We hebben er alles aan gedaan............. maar ze heeft de strijd niet kunnen winnen.

Ze was ook nog 9 maanden drachtig............ het is zo oneerlijk en zo triest...........

Waarom?

Dag lieverd, we zullen je zo missen.

 

Februari 2014

Overhorst Red Dragon (V: Round Table Dragonfly) heeft een liefdevol huis gevonden in Limburg, we wensen de nieuwe eigenaren heel veel geluk met deze lieverd!

 

 

November/December 2013

Overhorst First Fuego is verhuisd naar de Sunlight Stables waar hij lekker kan spelen met leeftijdgenootjes.

 

Hengstenkeuring NMPRS 2013

Op de HK is ons eigen gefokt hengstje Overhorst Casjmir Cooper goedgekeurd voor de dekdienst met een mooie 2e premie in de nieuwe jaargang. Gefeliciteerd Jolanda!

 

Merriekeuring NMPRS 2012

Dit jaar zijn we met één merrie naar de keuring geweest en wel met Daydream Wakefull Louise en wat heeft ze het goed gedaan! We liepen op kop en kregen een 1A premie en mochten door naar de kampioenskeuring en daar hebben we het lang volgehouden we bleven over tot de laatste 4 paardjes. Dus een geslaagde en gezellige dag en trots op Louise!

 

Hengstenkeuring NMPRS 2012 

Dit jaar zijn we met Overhorst Boy Blitzer naar de HK geweest, hij heeft het daar erg netjes gedaan en is goedgekeurd voor 3 jaar.

 

Merriekeuring NMPRS 2011

Onze twee merrie's hebben het erg goed gedaan, Overhorst Classy Cita behaalde als jaarling een zeer nette 2A premie en Sebastopol's Don't Worry is in het stamboek opgenomen met een 1A premie en is daar door Stermerrie geworden.

 

Merriekeuring NMPRS 2010

Ons merrieveulentje Overhorst Classy Cita heeft een 1A premie gekregen en mocht mee lopen in de kampioensring en bleef over tot de laatste drie!

 

En Sebastopol's Don't Worry (Happy) is Kampioen geworden bij de 2-jarige merries !!!

            

 


 

 

               

En Fluweel is opgenomen in het stamboek! met een zeer nette 2e premie.

Wij willen iedereen die ons deze dag heeft geholpen hartelijk bedanken, mede dankzij hun hulp is deze dag zo goed verlopen.

 

NMPRS show 2010

Vandaag hebben we meegedaan aan de NMPRS show in Tubbergen, het was een leuke en gezellige dag. Onze dochter Marit heeft meegedaan in de theaterklasse met Nikitha. Ze vonden het beiden erg spannend maar hebben het heel goed gedaan en behaalde een 2e plaats. Ze kreeg een leuk cadeau en een medaille, geweldig!